Boxa Focal IC 1002

  • Boxa Focal IC 1002
  • Boxa Focal IC 1002
  • Boxa Focal IC 1002
1795,00 RON / Bucata

Cantitate:
+
De la: 299.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Având o istorie ce se întinde pe mai bine de 30 de ani şi cu o experienţă inegalabilă în domeniul fabricării incintelor acustice , Focal-JMLab este în prezent unul dintre giganţii domeniului audio, ocupând în mod constant un loc pe podiumul mondial atât din punct de vedere cantitativ cât şi calitativ.Produsele Focal însufleţesc spiritul sunetului, aducând muzica mai aproape de inima ascultătorilor, indiferent dacă sunt ascultate acasă, în maşină, sau în cele mai renumite studiouri de producţie muzicală.
Mai multe detalii...

Cu cifre de vanzari tot mai impresionante de la an la an, dezvoltand in permanenta tehnologii cu un pas inaintea concurentei si avand in portofoliu cea mai premiata serie de boxe din lume, gama Utopia, Focal este considerat de foarte multi leaderul absolut al industriei de profil.

Caracteristica ce defineste cel mai bine brandul Focal este abilitatea de a produce incinte acustice extrem de competitive in toate categoriile de pret. Acest aspect se datoreaza in mare parte calitatii fabricatiei (toata gama de boxe pasive fiind construita integral in Franta) si faptului ca toate difuzoarele folosite sunt dezvoltate de catre producatorul din Hexagon special pentru incintele pe care urmeaza sa fie utilizate.

Boxele Focal ofera un raport calitate/pret imbatabil, pornind de la incintele multimedia XS, Sib, Dome sau Bird, accesibilele bookshelf-uri Chorus 705 V pana la fabuloasele Grande Utopia, considerate de catre majoritatea specialistilor drept Everestul incintelor acustice.

Descriere Produs
In-Ceiling adaptation of the Focal IW 1002, the In-Ceiling Electra IC 1002 is a high-end hifi loudspeaker, equipped with an exclusive coaxial driver, with W cone and Al/Mg tweeter, for maximum musicality and power-handling. Perfect for a quality main system or as a high-end in-ceiling effect speaker. White finish.


Specificatii Boxa Focal IC 1002

Specificatii Type − 2-way In-Ceiling speaker
Cut-out dimensions (HxW) − Ø 8-11/16″
Frame size (HxWxD) − Ø10 x 3-3/4″ (Ø 253 x 96mm)
Depth from wall − 3-5/8″
Adjustment − Tweeter adjustment:- 3dB / 0dB / + 3dB
Protection − autoreset Polyswitch fuse
Drivers − 6-1/2″ (16.5cm) „W” midbass.1″ (25mm) Al/Mg inverted dome tweeter
Net weight − 4.16lb (2.1kg)
Recommended amplifier power − 25 − 150W
Crossover frequency − 2 600Hz
Nominal impedance − 8 Ohms
Sensitivity (2,83 V/1 m) − 88dB
Frequency response (+or-3dB) − 60Hz − 30.5 kHz

Nu sunt recenzii pentru Boxa Focal IC 1002. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare