Boxa Focal Chorus IC 706 V ST

  • Boxa Focal Chorus IC 706 V ST
  • Boxa Focal Chorus IC 706 V ST
  • Boxa Focal Chorus IC 706 V ST
1480,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 246.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Av├ónd o istorie ce se ├«ntinde pe mai bine de 30 de ani ┼či cu o experien┼ú─â inegalabil─â ├«n domeniul fabric─ârii incintelor acustice , Focal-JMLab este ├«n prezent unul dintre gigan┼úii domeniului audio, ocup├ónd ├«n mod constant un loc pe podiumul mondial at├ót din punct de vedere cantitativ c├ót ┼či calitativ.Produsele Focal ├«nsufle┼úesc spiritul sunetului, aduc├ónd muzica mai aproape de inima ascult─âtorilor, indiferent dac─â sunt ascultate acas─â, ├«n ma┼čin─â, sau ├«n cele mai renumite studiouri de produc┼úie muzical─â.
Mai multe detalii...

Cu cifre de vanzari tot mai impresionante de la an la an, dezvoltand in permanenta tehnologii cu un pas inaintea concurentei si avand in portofoliu cea mai premiata serie de boxe din lume, gama Utopia, Focal este considerat de foarte multi leaderul absolut al industriei de profil.

Caracteristica ce defineste cel mai bine brandul Focal este abilitatea de a produce incinte acustice extrem de competitive in toate categoriile de pret. Acest aspect se datoreaza in mare parte calitatii fabricatiei (toata gama de boxe pasive fiind construita integral in Franta) si faptului ca toate difuzoarele folosite sunt dezvoltate de catre producatorul din Hexagon special pentru incintele pe care urmeaza sa fie utilizate.

Boxele Focal ofera un raport calitate/pret imbatabil, pornind de la incintele multimedia XS, Sib, Dome sau Bird, accesibilele bookshelf-uri Chorus 705 V pana la fabuloasele Grande Utopia, considerate de catre majoritatea specialistilor drept Everestul incintelor acustice.

Descriere Produs
The IC 706 V ST is a stereo loudspeaker perfect for small rooms without losing any information from the left and right channels. Also recommended for the repetition of several identical emission sources, or as a simplified surround solution.


Specificatii Boxa Focal Chorus IC 706 V ST

Specificatii Type Ôłĺ 2-way stereo In-Ceiling speaker
Cut-out dimensions (HxW) Ôłĺ ├Ş 8-11/16ÔÇ│
Frame size (HxWxD) Ôłĺ ├Ş 10 x 3-3/4ÔÇ│ (├Ş 253x96mm)
Depth from wall Ôłĺ 3-7/8ÔÇ│
Adjustment Ôłĺ Tweeter: -3dB / 0dB / +3dB
Protection Ôłĺ Autoreset Polyswitch fuse
Drivers Ôłĺ 6-1/2ÔÇ│ (16.5cm) dual voice coil Polyglass midbass1ÔÇ│ (25mm) dual Al/Mg TNV rotating inverted dome tweeter
Net weight Ôłĺ 4.4lbs (2kg)
Recommended amplifier power Ôłĺ 25 Ôłĺ 120W
Crossover frequency Ôłĺ 2 400Hz
Nominal impedance Ôłĺ 2├Ś8 Ohms
Sensitivity (2,83 V/1 m) Ôłĺ 89dB
Frequency response (+or-3dB) Ôłĺ 65Hz Ôłĺ 28kHz

Nu sunt recenzii pentru Boxa Focal Chorus IC 706 V ST. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare