Boxa Elipson Prestige C2i

  • Boxa Elipson Prestige C2i
  • Boxa Elipson Prestige C2i
1499,00 RON
Cantitate:
+
De la: 249.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Inca de la lansare, seria Elipson Prestige i s-a bucurat de un succes imediat printre audiofili. Neutralitatea si transparenta redarii sunetului, combinata cu sensibilitatea crescuta la 93 dB, au asigurat o adevarata reteta a succesului. Avand tehnologii de ultima ora (AVS* / LNS**), sunetul este complet lipsit de coloratie si nu produce senzatia de oboseala, ramanand doar placerea pura a auditiei muzicale.
Prestige C2i este canalul central, compatibil cu toate celelalte modele din gama Prestige. Designul 3 way asigura o dispersie larga, fiind excelent pentru sistemele home cinema de prima clasa.
*AVS Technology (Anti-Vibration System): impulse response is optimized through rigidified casing. Increased wood thickness around the speakers and surround frames applying pressure on the cabinet through absorbent cones.
**LNS Technology (Low-Noise-System): procedure that reduces sounds due to air movement from the sub-woofer vent. This technique also lessens distortion rates at low frequency levels.

Specificatii Boxa Elipson Prestige C2i

Specificatii Constructie 3 way Bass-reflex
Putere 120 W
Woofer 17 cm x 2
Tweeter 2,5 cm
Raspuns in frecventa 44 Hz - 25 kHz
Sensibilitate 93 dB/1 W/1 m
Impedanta 8 Ω
Conectori placati cu argint bi-wiring / bi-amp
Dimensiuni 515 x 215 x 315 mm (W x H x D)
Greutate Net : 12,2 kg
Greutate cu ambalaj : 13,7 kg
Dimensiuni ambalaj 595 x 290 x 415 mm (W x H x D)
Finisaj:Calvados + dark grey front panel
Finisaj: Negru + dark grey front panel

Nu sunt recenzii pentru Boxa Elipson Prestige C2i. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare