Boxa Elipson Prestige 2i

  • Boxa Elipson Prestige 2i
  • Boxa Elipson Prestige 2i
1799,00 RON
Cantitate:
+
De la: 299.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Inca de la lansare, seria Elipson Prestige i s-a bucurat de un succes imediat printre audiofili. Neutralitatea si transparenta redarii sunetului, combinata cu sensibilitatea crescuta la 91 dB, au asigurat o adevarata reteta a succesului. Avand tehnologii de ultima ora (AVS* / LNS**), sunetul este complet lipsit de coloratie si nu produce senzatia de oboseala, ramanand doar placerea pura a auditiei muzicale.


Prestige 2i este o boxa 2 way, de raft, ce poate fi folosita si intr-un sistem stereo de dimensiuni reduse, sau home cinema. Dimensiunea compacta asigura usurinta in instalare, pe suport sau mobilier.
*AVS Technology (Anti-Vibration System): impulse response is optimized through rigidified casing. Increased wood thickness around the speakers and surround frames applying pressure on the cabinet through absorbent cones.
**LNS Technology (Low-Noise-System): procedure that reduces sounds due to air movement from the sub-woofer vent. This technique also lessens distortion rates at low frequency levels.


Specificatii Boxa Elipson Prestige 2i

Specificatii Constructie: 2 ways Bass-reflex frontal
Putere 100 W
Woofer 17 cm
Tweeter 2,5 cm
Raspuns in frecventa 53 Hz - 25 kHz
Sensibilitate 91 dB/1 W/1 m
Impedanta 4 Ω
Conectori placati cu argint, bi-wiring / bi-amp
Dimensiuni 220 x 340 x 315 mm (W x H x D)
Greutate Net : 8,3 kg / speaker
Greutate cu ambalaj : 9,55 kg (unit / carton)
Dimensiuni ambalaj: 420 x 300 x 415 mm (W x H x D)
Finisaj: Calvados + dark grey front panel
Finisaj: Black ash + dark grey front panel

Nu sunt recenzii pentru Boxa Elipson Prestige 2i. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare