Boxa Audiovector SR C Avantgarde

  • Boxa Audiovector SR C Avantgarde
  • Boxa Audiovector SR C Avantgarde
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxa Audiovector SR C Avantgarde are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
10199,00 RON / Bucata

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1699.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pentru cei interesaţi de compunerea unui sistem surround de înalta calitate, seria de boxe de centru SR C vine ca un companion perfect pentru toate serile SR, fie că vorbim de SR3, SR 6 sau SR 1.

SR C este inspirată din seria SR 6, păstrând aceeași prezentare audio de înaltă calitate. În construcţia acesteia se regăsesc toate tehnologiile avangardiste utilizate la conceperea serilor SR, de la construcţia incintei la difuzoare, crossover, etc.

SR C Avantgarde este a treia linie de boxe din gama SR 3 ce include încă trei variante: Super, Signature și Avantgarde Arrete.

SR C Avantgarde este penultimul pas către boxa de vârf a seriei SR C Avantgarde Arette, împrumutând de la aceasta tweeter-ul Air Motion Transformer. SR C Avantgarde vine echipat cu difuzorul de midrange de asemenea prezent și la seria Avantgarde Arette.

Difuzorele de bas/medii ce echipează seria SR C prezintă una dintre cele mai avansate tehnologii de construcţie ce se regăsesc în acest moment pe piaţă. Difuzorul de medii și bas este conceput dintr-o membrană din carbon ramforsată cu fibră de sticlă, fixate într-un șasiu de magneziu împinse de o bobină din titaniu.

Tweter-ul Air Motion Transformer aduce o creștere a benzii de frecvenţă de până la 50.000 Hz, iar împreună cu tehnologia SEC oferă un sunet extrem de rapid și transparent, similar cu cel al boxelor electrostatice, prezentând în schimb și o dinamică de excepţie.
O mare parte din tehnologiile de vârf ale producătorului danez se regăsesc în construcţia acestei serii:

Design neparalel

Prin evitarea formei clasice cu pereţi paraleli, se elimină total orice rezonanţă internă ce provoacă coloraţiuni și deteriorări ale sunetului la boxele cu arhitectură paralelă. Utilizarea materialelor de absorbţie în incintele paralele reprezintă o soluţie, însă nici acestea nu elimină total rezonanţele interne. Acest design conferă o amortizare a undelor interne aprope de nivelul absolut, fapt ce conferă curăţenia, claritatea și puterea sunetului.

Bobină de titaniu

Structura hexagonală a cristalelor de titaniu oferă o rezistenţă naturală similară cu cea a oţelului, dar prezentând doar 60% din masa acestuia.

Majoritatea producătorilor de difuzoare utlizează aluminiu la construcţia bobinelor. Proprietăţile magnetice ale aluminiului duc la un efect de “histerizare” − o întârziere de distorsie ce reduce caliatea audio. Audiovector insistă în utilizarea titaniului la costrucţia bobinelor datorită combinaţiei date de rezistenţa sa și a calităţilor non-magnetice.

Tehnologie avansată a difuzoarelor.

Noile difuzoare de bas și medii utilizate de Audiovector prezintă unele dintre cele mai avansate tehnologii utilizate în prezent în domeniul construcţiilor de difuzoare. Datorită utilizarii unui compozit sandwich corelat cu prindera în trei puncte și ultimile tehnologii magnetice, distorsiunile sunt dramatic reduse, și obţinem astfel un sunet extrem de curat și dinamic. Pe lângă acestea, bobina de titaniu, prin rezistenţa și greutatea sa redusă, duce la o prezentare fără întârzieri de distorsii. Rezultatul este o îmbunătăţire considerabilă a vitezei de răspuns oferite de difuzor.

LCC -Low Compression Concept

Compresia scazută este crucială pentru a oferi o mișcare corectă a membranei, sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de mișcare a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricţie.

Restricţiile pot fi date de spaţiile închise, ce împiedică o mișcare corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puţin magnetic și astfel opune o rezistenţă la mișcare. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcţia bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt și precis.

Air Motion Transformer

Tweeter-ul utilizat în serile Avantgarde este o adevărată bijuterie tehnică, atingând frecvenţe de 52.000 HZ, fapt ce asigură un detaliu desăvârșit.

SEC - Soundstage Enhancement Concept

Prin SEC, frecvenţele specifice radiaţiilor ce rezultă în spatele twetere-lor sunt ghidate prin două porturi din spatele boxei, conferind o scenă mult mai largă și mai autentică. Combinat cu tehnologia LCC, vom avea un răspuns extrem de scurt.

NES- NO Energy Storage

Difuzoarele oferă cel mai bun sunet în condiţiile în care nu vor interacţiona cu incinta în care sunt fixate. Răspunsul difuzoarelor va fi rapid, scurt și precis.

Prima dată utilizat la conceperea modelului R 11, conceptual NES a fost preluat și în construcţia boxelor din serile inferioare.

Conceptul se bazează pe optimizarea interacţiunii dintre difuzoare și incintă, limitând influenţa energiei accumulate la nivelul incintei în concordanţă cu mecanica de mișcare a difuzoarelor.

IUC- Individual Upgrade Concept

Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover și chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienţilor posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette.


Specificatii Boxa Audiovector SR C Avantgarde

Specificatii
Frequency response 47 Hz − 52 kHz

Impedance 8 Ohms

Cross-over frequency 2900 Hz

Sensitivity 92 dB

Power handling 300W

Dimensions (HxWxD) mm 200 x 530 x 280

DESIGNED AND ENGINEERED BY AUDIOVECTOR IN DENMARK

Nu sunt recenzii pentru Boxa Audiovector SR C Avantgarde. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare