Boxa Audiovector SR C Avantgarde Arrete

  • Boxa Audiovector SR C Avantgarde Arrete
  • Boxa Audiovector SR C Avantgarde Arrete
  • Boxa Audiovector SR C Avantgarde Arrete
  • Boxa Audiovector SR C Avantgarde Arrete
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxa Audiovector SR C Avantgarde Arrete are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
13399,00 RON / Bucata

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Cantitate:
+
De la: 2233.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pentru cei interesaţi de compunerea unui sistem surround de înalta calitate, seria de boxe de centru SR C vine ca un companion perfect pentru toate serile SR, fie că vorbim de SR3, SR 6 sau SR 1.

SR C este inspirată din seria SR 6, păstrând aceeași prezentare audio de înaltă calitate. În construcţia acesteia se regăsesc toate tehnologiile avangardiste utilizate la conceperea serilor SR, de la construcţia incintei la difuzoare, crossover, etc.

SR C Avantgarde Arrete ├«mprumut─â o gam─â larg─â de tehnologii utilizate la conceperea boxelor ultra high -end R11, boxa amiral a produc─âtorului danez Audiovector. SR -C Avantgarde Arrete reprezint─â un upgrade total. Fiecare aspect a fost optimizat, de la difuzoare la cross-over, interac┼úiunea difuzoare Ôłĺ cabinet, interac┼úiunea dintre podea ╚Öi box─â, inclusiv tratament criogenetic ╚Öi multe altele.

Pe lângă tweter-ul AIR Motion Transformer, SRC Avantgarde Arette vine echipat cu două difuzoare de midrange/bas ce prezintă o construcţie cu adevărat specială și crossover-ul cu tehnologia ARA ce permite ajustarea boxei faţă de condiţiile camerei astfel încât răspunsul acesteia sa fie unul cât mai fidel.

Difuzorele de bas/medii ce echipează seria SR C prezintă una dintre cele mai avansate tehnologii de construcţie ce se regăsesc în acest moment pe piaţă. Difuzorul de medii și bas este conceput dintr-o membrană din carbon ramforsată cu fibră de sticlă, fixate într-un șasiu de magneziu împinse de o bobină din titaniu.

Tweter-ul Air Motion Transformer aduce o creștere a benzii de frecvenţă de până la 50.000 Hz, iar împreună cu tehnologia SEC oferă un sunet extrem de rapid și transparent, similar cu cel al boxelor electrostatice, prezentând în schimb și o dinamică de excepţie.
O mare parte din tehnologiile de vârf ale producătorului danez se regăsesc în construcţia acestei serii:

Design neparalel

Prin evitarea formei clasice cu pereţi paraleli, se elimină total orice rezonanţă internă ce provoacă coloraţiuni și deteriorări ale sunetului la boxele cu arhitectură paralelă. Utilizarea materialelor de absorbţie în incintele paralele reprezintă o soluţie, însă nici acestea nu elimină total rezonanţele interne. Acest design conferă o amortizare a undelor interne aprope de nivelul absolut, fapt ce conferă curăţenia, claritatea și puterea sunetului.

Bobin─â de titaniu

Structura hexagonală a cristalelor de titaniu oferă o rezistenţă naturală similară cu cea a oţelului, dar prezentând doar 60% din masa acestuia.

Majoritatea produc─âtorilor de difuzoare utlizeaz─â aluminiu la construc┼úia bobinelor. Propriet─â┼úile magnetice ale aluminiului duc la un efect de ÔÇťhisterizareÔÇŁ Ôłĺ o ├«nt├órziere de distorsie ce reduce caliatea audio. Audiovector insist─â ├«n utilizarea titaniului la costruc┼úia bobinelor datorit─â combina┼úiei date de rezisten┼úa sa ╚Öi a calit─â┼úilor non-magnetice.

Tehnologie avansat─â a difuzoarelor.

Noile difuzoare de bas și medii utilizate de Audiovector prezintă unele dintre cele mai avansate tehnologii utilizate în prezent în domeniul construcţiilor de difuzoare. Datorită utilizarii unui compozit sandwich corelat cu prindera în trei puncte și ultimile tehnologii magnetice, distorsiunile sunt dramatic reduse, și obţinem astfel un sunet extrem de curat și dinamic. Pe lângă acestea, bobina de titaniu, prin rezistenţa și greutatea sa redusă, duce la o prezentare fără întârzieri de distorsii. Rezultatul este o îmbunătăţire considerabilă a vitezei de răspuns oferite de difuzor.

LCC - Low Compression Concept

Compresia scazută este crucială pentru a oferi o mișcare corectă a membranei, sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de mișcare a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricţie.
Restricţiile pot fi date de spaţiile închise, ce împiedică o mișcare corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puţin magnetic și astfel opune o rezistenţă la mișcare. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcţia bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt și precis.

Air Motion Transformer

Tweeter-ul utilizat în serile Avantgarde este o adevărată bijuterie tehnică, atingând frecvenţe de 52.000 HZ, fapt ce asigură un detaliu desăvârșit.

SEC - Soundstage Enhancement Concept

Prin SEC, frcvenţele specifice radiaţiilor ce rezultă în spatele twetere-lor sunt ghidate prin două porturi din spatele boxei, conferind o scenă mult mai largă și mai autentică. Combinat cu tehnologia LCC, vom avea un răspuns extrem de scurt.

NES - NO Energy Storage

Difuzoarele oferă cel mai bun sunet în condiţiile în care nu vor interacţiona cu incinta în care sunt fixate. Răspunsul difuzoarelor va fi rapid, scurt și precis.

Prima dată utilizat la conceperea modelului R 11, conceptual NES a fost preluat și în construcţia boxelor din serile inferioare.

Conceptul se bazează pe optimizarea interacţiunii dintre difuzoare și incintă, limitând influenţa energiei accumulate la nivelul incintei în concordanţă cu mecanica de mișcare a difuzoarelor.

Deep Powerful Bass

Difuzoarele de bas din seriile Avantgarde și Avangarde Arette păstrează aceeași concepţie la construcţia LCC. În acest sens, Audiovector s-a asigurat ca acestea să prezinte un nivel de ventilaţie ridicat, oferind o reproducere adâncă, puternică și nedistorsionată a basului.

NCS Ôłĺ Natural cristal structure

NCS este una din tehnologiile invizibile utilizate de producătorul danez la modelele Arrete. Prin îngheţarea componetelor până la -238° C, moleculele de cupru se realiniază la poziţia lor naturală, fapt ce reduce rezistenţa acestora. Sunetul va prezenta o îmbunătăţire substanţială, oferind o claritate superioară.

IUC - Individual Upgrade Concept

Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover și chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienţilor posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette.


Specificatii Boxa Audiovector SR C Avantgarde Arrete

Specificatii
Frequency response 43 Hz Ôłĺ 52 kHz

Impedance 8 Ohms

Cross-over frequency 2800 Hz

Sensitivity 92 dB

Power handling 300W

Dimensions (HxWxD) mm 200 x 530 x 280

DESIGNED AND ENGINEERED BY AUDIOVECTOR IN DENMARK

Nu sunt recenzii pentru Boxa Audiovector SR C Avantgarde Arrete. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare