Boxa Portabila Audio Pro Addon T3

  • Boxa Portabila Audio Pro Addon T3
  • Boxa Portabila Audio Pro Addon T3
  • Boxa Portabila Audio Pro Addon T3
1159,00 RON / Bucata

Cantitate:
+
De la: 193.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Addon T3 este boxa portabilă perfectă de luat cu tine atunci când vrei să asculţi muzică. În curte, pe balcon, la un picnic sau în parc, T3 redă muzica uimitor de bine, cu înalte clare și bas profund. Cu un mod simplu de operare, portabilitate elegantă și caracteristici audio ce vor surprinde chiar și cei mai înrăiţi pasionaţi de Hi-Fi, T3 stabilește un nou standard pentru portabilitatea audio. Mai mult, oferă una dintre cele mai bune autonomii de pe piaţă - 30 de ore de redare la jumătate din volum și 12 ore de redare la volum maxim.

Un sunet mai bun de la difuzoare mai mici

Specialitatea celor de la Audio Pro, încă din 1978, este sunetul puternic produs de difuzoare mici. Inginerii Audio Pro au optimizat design-ul acustic astfel încât să ofere o dinamică uimitoare, un bas profund și presiune acustică din abundenţă. Tehnologia audio avansată împreună cu experienţa în domeniul acustic oferă boxei control simplu și divertisment muzical din belșug. Sunet pur și simplu uimitor.

Addon T3 este proiectat pentru a fi folosit pentru perioade lungi. Acumulatorul are o autonomie de 30 de ore atunci când redarea se face la jumătate din volum și 12 ore pentru redarea la volum maxim.

Boxele wireless Addon utilizează cel mai nou standard Bloetooth 4.0 pentru cea mai bună transmisie și calitate a sunetului. Muzica poate fi redată wireless prin Bluetooth de pe orice dispozitiv compatibil: iOS, Android, Windows Phone, Mac sau PC.

Pe lângă posibilitatea de redare wireless prin Bluetooth, există și posibilitatea de conectare a altor surse audio prin intrarea auxiliară audio disponibilă.

Cu o putere totală de 25W și DSP avansat, Addon T3 oferă un sunet pur și simplu uimitor pentru o boxă de asemenea dimensiuni.

Încarcă cu ușurinţă telefonul mobil prin conectarea acestuia la portul de alimentare USB. De asemenea, poţi conecta receiverele wireless din seria Living (RX100 și RXD200) pentru a conecta Addont T3 la o reţea wireless Audio Pro existentă.


Specificatii Boxa Portabila Audio Pro Addon T3

Specificatii Type: Powered portable stereo speaker with bass reflex
Battery: Up to 30h (at 50% vol). 12h at 100% vol.
Amplifier: Digital Class D amplifier, 2x5W + 1x15W
Tweeter: 2 x ┬żÔÇŁ textile dome tweeter
Woofer: 1 x 3.5ÔÇŁ
Frequency range: 60 Ôłĺ 20.000Hz
Crossover frequency: 5.200Hz
Dimensions HxWxD: 115 x 215 x 135 mm
Inputs: Bluetooth standard V4.0 + Aux In 3.5mm stereo
Outputs: USB DC OUT/max 5V 1000

Nu sunt recenzii pentru Boxa Portabila Audio Pro Addon T3. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare