BassTrap EliAcoustic WaveTube

  • BassTrap EliAcoustic WaveTube
  • BassTrap EliAcoustic WaveTube
179,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 29.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Comanda minima 2 bucati


WaveTube Bass Trap is a bass trap with an innovative and unique design, patented by EliAcoustic.


This Bass Trap trapped inside the low frequencies. WaveTube Bass Trap used to obtain a more defined sound at low frequencies. Its application is especially useful in home-studio, home-cinemas, recording studios, mastering rooms and listening room


Benefits

Great cost-effectiveness

Reduces excessive bass

More defined sound at low frequencies

Installation in only 5 minutes

Features

Dimensions: 595.0 x 395.0 x 420.0 mm

Foam Type: M1

Installation: EliGlue Forte

Units per box: 4

Finish: acoustic foam

Colors: Grey

Aplications

Home-Studios

Home-Cinemas

Broadcasting

Recording and mastering studios

Specificatii BassTrap EliAcoustic WaveTube

Specificatii EliAcoustic este o companie cu sediul în Alicante (Spania), care proiecteaza si produce panouri acustice decorative avand solutii inovatoare.
In plus fata de inginerie, consultanta si teste acustice facute de specialisti in domeniu, EliAcoustic lucreaza cu arhitecti de design exterior cat si design interior, ceea ce permite echipei de productie sa isi imagineze, sa proiecteze si sa produca panouri acustice cu un design spectaculos, pretabile atat la o casa din stil clasic cat si uneia cu stil modern.
Inspirate de cele mai recente tendinte si dezvoltat dupa ani de cercetari acustice in laboratorul propriu, produsele EliAcoustic reprezinta un nou mod de a imbunatati acustica camerei.
Designerii de interior si-au pus amprenta asupra produselor, astfel incat pot crea locuri mai frumoase, mai primitoare, moderne sau clasice, cu cel mai bun confort acustic.
Panourile EliAcoustic pot imbunatati acustica spatiilor, cum ar fi: restaurante, cafenele, cluburi, pub-uri, home-cinema, studiouri de inregistrare, studiouri de televiziune ... oferind un finisaj si design unic. Design-ul tuturor produselor EliAcoustic, este supus unui proces continuu de îmbunatatire de catre inginerii lor.
Scopul EliAcoustic este cel de a obtine cele mai bune performante audio pentru fiecare produs in parte.
Produsele EliAcoustic sunt panouri de absorbtie fonica, de difuzie fonica, bass trap cat si accesoriile necesare montarii si lipirii acestora pe perete.

Nu sunt recenzii pentru BassTrap EliAcoustic WaveTube. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare