Banda adeziva de Aluminiu AVsound Altape 550

  • Banda adeziva de Aluminiu AVsound Altape 550
105,56 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 17.59 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Band─â adeziv─â de Aluminiu de 50mm l─â┼úime ┼či 50microni grosime. Disponibil─â ├«n role de 50m, se poate folosi pentru ecranarea cablurilor sensibile la perturba┼úiile electro-magnetice.

Dimensiuni 50mm/50m.

Nota : Pretul este pe o singura unitate de masura, in cazul cablurilor pe fiecare metru liniar. Pretul expus nu include si eventuala confectionare a cablului/cablurilor, aceasta se face doar in baza unei comenzi ferme si se plateste suplimentar. Pentru detalii privind aceasta operatiune va rugam sa ne contactati. Exceptie este doar cand in descrierea produsului este mentionat clar ca pretul este per set si totodata este descrisa cantitatea inclusa in acest set. Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati !

Specificatii Banda adeziva de Aluminiu AVsound Altape 550

Tip Echipament Banda Adeziva

Nu sunt recenzii pentru Banda adeziva de Aluminiu AVsound Altape 550. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare