Amplificator Integrat PureSound A30

  • Amplificator Integrat PureSound A30
8399,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 1399.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Amplificatorul PureSound A30 a fost proiectat sa satisfaca cerinta pentru un amplificator Clasa A accesibil si compatibil cu majoritatea tipurilor de boxe. Acesta are 3 intrari de linie pentru surse diferite si va permite sa controlati volumul printr-un potentiometru ALPS Blue Velvet de calitate. Amplificarea de tipul Clasa A ofera un sunet natural si relaxant si distorsiuni reduse.

A30 foloseste,pe partea de iesire, lampile robuste Electro Harmonix 6550 intr-o configuratie de tipul Ultra Linear Push Pull. Aceasta configuratie ofera o combinatie de putere si claritate greu de egalat. Amplificatorul foloseste un sistem Auto Bias, ceea ce inseamna ca lampile de iesire trebuie potrivite ca si pereche.

Toate componentele sunt de calitate superioara si includ rezistente cu filament de carbon si condensatori SRC din polipropilena. Pe partea de alimentare sunt folosite doua lapmi de rectificare si tehnologie choke smoothing.

Puteti sa conectati boxe de 4 sau 8 ohmi. Partea de iesire poate fi comutata si in modul triode-coupled - in acest mod obtineti o liniaritate mai buna a lampilor dar se pierde din putere - poate fi preferat pe boxe cu sensibilitate mare.

Specificatii Amplificator Integrat PureSound A30

Specificatii 3 intrari de linie
putere amplificare : 2 x 30W
impedanta suportata iesire : 4 si 8 ohmi
raspuns in frecventa : 20Hz - 20kHz
THD: 0.3%
impedanta intrare : 100 Kohmi
S/N R : 88 dB
sensibilitate intrare : 100 mV
rectificare pe 2 lampi
functie Choke smoothing
potentiometru volum ALPS
condensatori cu cuplare SCR
rezistente cu filament din carbon
lampi de iesire ElectroHarmonix 6550
lampi : 6N8P x 2, 6N9P x 2, 6550 x 4
consum : 260 W
dimensiuni : 350 x 200 x 435 mm (wxhxd)
greutate : 25 kg
Tip Echipament Cu Tuburi

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Integrat PureSound A30. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare