Amplificator Integrat Leema Tucana II

  • Amplificator Integrat Leema Tucana II
  • Amplificator Integrat Leema Tucana II
  • Amplificator Integrat Leema Tucana II
  • Amplificator Integrat Leema Tucana II
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Integrat Leema Tucana II are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
19799,00 RON

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 3299.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

WHAT HI-FI PRODUCT OF THE YEAR 2009, 5 STAR REVIEW WINNER
It's the way this Leema ties things together that makes it an Award winner. We adore this amp.

HI-FI WORLD 5 GLOBES REVIEW WINNER

HI-FI NEWS ′BEST AMPLIFIER′ 2006

HI-FI Choice - Editor's choice Sept. 2009The new Tucana II is a more resolute and organic amp than its predecessor, this combined with great flexibility and fine timing make it a serious contender.'

What HiFi - Nov. 2009For all it's muscle, this integrated's greatest strrength is its composure. Whatever music you feed it - and no matter how loud you play it - the Mk2 Leema remains unruffled'

Tucana a fost primul amplificator Leema iar la lansare a creat o furtuna in piata, castigator a mai multor premii Hi-Fi si esential in introducerea ferma a Leema Acoustics pe harta audiofila. Nou pentru 2009, precum si ca urmare a folosirii unor noi tehnologii si practici de productie dezvoltate pentru seria Reference Altair IV, II, Tucana este un model superior predecesorului sau premiat. Imbunatatire a dinamicii, rezolutie, detalii fine, si claritate remarcabila, toate acestea ajuta Tucana II sa prezinte muzica cu viata si realism, pana si in cele mai dificile boxe audiofile de pe piata.

Design revolutionar, dual mono, foloseste trei masive transformatoare toroidale de putere, cate unul pentru fiecare canal si unul pentru circuitele de control. Aceasta impreuna cu un etaj de iesire foarte rafinat bi-polar care poate oferi peste cincizeci amperi pentru fiecare canal, asigura ca muzica este reprodusa cu un mare rafinament, cu viata, si cu uncontrol precis al difuzoarelor.

In plus fata de imbunatatirea semnificativa in calitatea sunetului, Tucana beneficiaza de o selectie de intrare directa, o intrare MP3, o intrare balansata, o iesire casti, un control de balance, input gain reglabil, toate fiind dezvoltate la baza pentru seria de referinta Pyxis. Tucana II este un upgrade semnificativ fata de Tucana original, atat in facilitati cat si în performanta.

Tucana este de asemenea controller de sistem pentru sistemul unic si expandabil Constellation Series. Acesta este in masura sa dialogheze cu alte componente folosind LIPS ®. Acest lucru permite ca Tucan sa configureze automat si inteligent dispozitive intr-un sistem multi-unit Home Cinema de calitate fara compromisuri audiofile.

Atunci cand o intrare stereo este selectaat de pe Tucana, orice unitati externe vor ramane in asteptare, dar cand o intrare multi-canal este selectata, Tucana trimite comenzi, prin intermediul LIPS ®, la echipamentul conectat, cum ar fi Hydra si Corvus, pornindu-le automat si selectand canalul de intrare corespunzator, precum si regland volumul lor, astfel incat acestea oglindesc exact volumul stabilit pe Tucana. In acest fel pot fi asamblate sisteme de sunet surround cu absolut nici un compromis in comparatie cu sistemele stereo premiat si de performanta audiopfila. Culori disponibile: negru si argintiu.


Frequency Response +/- 3 dB @ 1 W: 5 Hz - 80 kHz
Output Power into 8 O: 148 W RMS per channel
Output Power into 4 O: 285 W RMS per channel
Minimum load impedance: 2 O
Output Current: Greater than +/- 50 A
Noise (A weighted, minimum volume): -100 dBm
Signal to Noise ratio (A weighted, ref: 285 W RMS, 4 O): -104 dB
T.H.D. (10 W RMS, 4 O, 1 kHz): 0.004%
T.H.D. (Max output before clipping, 4 O, 1 kHz): 0.004%
Maximum DC offset: +/- 15 mV
Sensitivity for maximum output (CD input): 565 mV RMS
Sensitivity for maximum outputs (other inputs): 311 mV RMS
Output Impedance: 0.057 O
Damping Factor (8 O): 140
Dimensions (W x H x D): 440 mm x 110 mm x 320 mm
Weight: 18 kg

Pret, TVA inclus: 4400 EUR

Specificatii Amplificator Integrat Leema Tucana II

Tip Echipament Solid State

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Integrat Leema Tucana II. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare