Amplificator Integrat Definitive Technology W Amp

  • Amplificator Integrat Definitive Technology W Amp
  • Amplificator Integrat Definitive Technology W Amp
  • Amplificator Integrat Definitive Technology W Amp
2469,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 411.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Acum poţi reda toată muzica de pe internet prin intermediul W Amp de la Definitive Technology. Acesta este un amplificator de streaming wireless ce oferă un semnal digital de calitate audiofilă cu o putere de 150 W pe canal în 4 Ohmi.

Setările de egalizator sunt incluse pentru optimizarea performanţelor atunci când folosești W Amp cu boxele Definitive Technology. De asemenea, puteţi adăuga oricând un subwoofer activ datorită ieșirii destinate disponibile.

W AMP face parte dintr-o gam─â de produse destinate distribuirii muzicii dumneavoastr─â prin cas─â cu ajutorul tehnologiei wireless.

Fie că redaţi fișiere din biblioteca dumneavoastră digitală ori ascultaţi radio pe internet, produsele din colecţia Defintive Technology vă vor bucura cu o imagine auditivă audiofilă.

De asemenea, cu ajutorul aplicaţiei PlayFi disponibile gratuit pentru orice sistem de operare (iOS sau Android), puteţi cu ușurinţă comuta sunetul de pe o sursă pe cealaltă, iar Utility App-ul va ofera posibilitatea actualizării firmware-ului, precum și setari de EQ pentru W Adapt și W AMP.


Specificatii Amplificator Integrat Definitive Technology W Amp

Specificatii Configuration
Amplification Class-D Digital Peak: 150 W x 2 @ 4 ohms
Wireless
Wireless Connectivity 2.4GHz & 5.8GHz
Connectivity
Inputs/Outputs INPUTS: Optical, AUX, RCA, USB-A for firmware updates and phone charging, Ethernet OUTPUTS: Left and Right Speaker Binding posts, LFE
Dimensions
Base
Height 1 7/10 (4.32cm)
Width 8 1/2 (21.59cm)
Depth 9 (22.86cm)
Shipping
Accessories
Included Accessories power cable, rack mount brackets
Carton Size
Height 4 3/5 (11.68cm)
Width 11 4/5 (29.97cm)
Depth 12 1/5 (30.99cm)
Tip Echipament Solid State

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Integrat Definitive Technology W Amp. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare