Amplificator Integrat Cambridge Audio Azur 851A

  • Amplificator Integrat Cambridge Audio Azur 851A
  • Amplificator Integrat Cambridge Audio Azur 851A
7649,00 RON / Bucata
Culoare

Cantitate:
+
De la: 1274.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Azur 851 este gama de varf a producatorului britanic Cambridge Audio. Echipamentele sunt proiectate si realizate fara compromisuri si sunt rodul unui efort sustinut de testare prin auditii si de rafinare continua a solutiilor adoptate. Experienta de aproape 50 de ani in domeniul HiFi spune multe despre o firma nascuta din pasiune pentru sunet.
Cambridge Audio Azur 851 A este amplificatorul varf de gama al seriei. Putere, finete, detaliu, transparenta - le puteti regasi pe toate in acest model. Amplificatorul dezvolta 120 W in sarcini de 8 ohm si este construit cu scrupulozitate si deosebita atentie pentru detalii.

Conectivitatea este un aspect important. Acest model are sapte perechi de intrari nebalansate ( RCA ) si doua seturi balansate ( XLR ). Iesirea Pre-Out nebalansata permite folosirea lui ca preamplificator de linie sau conectarea la un subwoofer. Cele doua seturi de terminale pentru boxe permit conectare bi-wiring sau legarea unei perechi secundare de boxe. Control Bus este o interconectare a mai multor echipamente compatibile astfel incat sa poata fi controlate cu aceeasi telecomanda.
Amplificatorul este de tip dual-mono si utilizeaza circuite in clasa XD, un hibrid intre puritatea sonora a amplificarilor in clasa A si eficienta si puterea oferite de clasa AB de amplificare. Principiul dual-mono presupune circuite complet separate pentru cele doua canale si asigura cea mai buna separatie posibila. Transformatoarele folosite sunt toroidale si se utilizeaza un transformator mai mare pentru circuitele de putere si altul separat pentru etajul de preamplificare. Aceste transformatoare sunt de calitate audiofila si minimizeaza interferentele electromagnetice.

Specificatii Amplificator Integrat Cambridge Audio Azur 851A

Specificatii Alte caracteristici: Max. power consumption
800W
Min. power consumption
Active (no signal) 70W
Standby power consumption
Standby <0.5W
Tone control
Shelving type Max bass boost/cut +/- 10 dB at 10 Hz Max treble boost/cut +/- 7.5 dB at 20 kHz
Power amp damping factor
> 110 at 1 kHz
Input impedance
Inputs 1 and 2 (balanced) 20 kOhm
Inputs 1-7 unbalanced 20 kOhm Rec Input 20 kOhm
Audio inputs
2 x balanced XLR
8 x RCA inputs
Audio outputs
Preamp output Record output
Dimensiuni: 430 x 115 x 385mm
Greutate: 15 kg
Putere RMS: 120W RMS into 8 Ohms 200W RMS into 4 Ohms
Raport Semnal/zgomot: > 93 dB (ref 1W/8 Ohm)
Raspuns in frecventa: 10 Hz - 50 kHz +/- 1 dB
THD: < 0.001% 1 kHz at 80% of rated power 0.01% 20 Hz - 20 kHz at 80% of rated power
Tip Echipament Solid State

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Integrat Cambridge Audio Azur 851A. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare