Amplificator Integrat Bada Purer 3.8MK 140W class A

  • Amplificator Integrat Bada Purer 3.8MK 140W class A
  • Amplificator Integrat Bada Purer 3.8MK 140W class A
  • Amplificator Integrat Bada Purer 3.8MK 140W class A
9600,50 RON 8144,50 RON
Cantitate:
+
De la: 1600.08 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Bada Purer 3.8MK este un upgrade adus lui Purer 3.8SE ce ofer─â componente ┼či circuite high end pentru ob┼úinerea unui sunet perfect detaliat.
├Äncep├ónd chiar cu design-ul cutiei s-a ob┼úinut un rar echilibru ├«ntre calitate ┼či alegere, folosind ce este mai bun ├«n ambele amplific─âri, cu tuburi ┼či tranzistori.
Acest amplificator ├«n clasa A poate fi folosit independent at├ót ca preamplificator sau ca amplificator de putere c├ót ┼či ca amplificator hibrid pentru reproducerea optim─â a sunetului. 3.8MK este dotat ┼či cu telecomand─â pentru o func┼úionalitate complet─â.
Designul cu l─âmpi permite o amplificare mai natural─â ┼či mai liniar─â a sunetului cu un raport semnal-zgomot redus semnificativ.

Bada Purer 3.8MK
folose┼čte tubul 12AU7A/ECC82, MOSFET-uri de mare putere ├«n sursa de alimentare ┼či 3 perechi de tranzistori monta┼úi ├«n paralel de la Sanken, fiind ideal ca preamplificator cu tuburi de ├«nalt─â calitate cu distorsiuni mai mici de 0.6%.

Amplificatorul de putere din Bada 3.8MK folose┼čte 2 transformatoare high end de tip Toroidal ┼či E pentru a alimenta separat cele 2 canale. Etajul de intrare al lui 3.8MK folose┼čte amplificatoare discrete pentru al face mai eficient ┼či mai stabil.
3.8MK este proiectat pe un tipar de circuit optimizat, cu componente de ├«nalt─â performan┼ú─â, distribuite astfel ├«nc├ót fiecare element opera┼úional este izolat de o plac─â groas─â de O┼úel. Incluz├ónd 3 transformatoare de putere independente se evit─â interferen┼úele ┼či se maximizeaz─â neutralitatea sunetului. Caracteristicile tranzitorii ale circuitului permit detaliilor din soundstage s─â ├«nfloreasc─â dintr-un background absolut silen┼úios.

Structura sa intern─â, ├«ncapsulat─â ├«ntr-un ┼časiu robust din aliaj de Aluminiu ofer─â acestui amplificator o extraordinar─â abilitate anti-┼čoc. Nu ├«n ultimul r├ónd, puterea livrat─â este 40W/4 ohmi ├«n clasa A, iar de la 40W la 140W ├«n clasa AB pe un vast interval de frecven┼ú─â de la 10Hz la 35000Hz.

Caracteristici generale:

1. Preamplificator ┼či amplificator de putere separate: Purer 3.8MK poate fi folosit fie ca amplificator hibrid sau ca preamplificator pe tuburi de ├«nalt─â calitate, fie ca amplificator de putere pe tranzistori.
2. Design tub-tranzistor: preamplificatorul adopt─â tehnologia patentat─â absolute linear audio amplification ┼či folose┼čte tuburi pentru a atinge amplificarea liniar─â. Astfel, nu mai este nevoie de reac┼úie negativ─â ┼či distorsiunile ├«n circuit sunt foarte mici ┼či implicit ┼či cele din tranzien┼úii sunetului. Caracteristicile circuitului sunt foarte bune, detaliul ┼či emo┼úia muzicii fiind restaurate ├«n ├«ntregime. Dup─â 8 ani de cercet─âri, circuitele audiofile Bada din etajul de intrare folosesc amplificatoare opera┼úionale eficiente ┼či stabile. Curentul folosit prin FET-uri de ├«nalt─â putere poate atinge 250mA, suficient de puternic pentru a face muzica perfect─â. Ie┼čirea folose┼čte 3 perechi de tranzistori de mare putere lega┼úi ├«n paralel ┼či lucr├ónd ├«n clasa A. ├Äntreg circuitul este perfect proiectat pentru a dezv─âlui integral capacitatea fiec─ârei componente, de la c─âldura ┼či plenitudinea tuburilor p├ón─â la fermitatea ┼či for┼úa tranzistorilor MOSFET.
3. Structur─â ┼či cablaj judicios: ┼časiul amplificatorului este foarte solid, radiatoarele ┼či panoul frontal sunt realizate din aliaj de Aluminiu cre├ónd sentimentul de greutate. O carcas─â ferm─â ┼či stabil─â are o bun─â performan┼ú─â anti-┼čoc ┼či picioarele suport vor reduce efectiv ┼či mai mult orice vibra┼úie. Circuitele imprimate ┼či transformatoarele folosesc panouri groase din O┼úel pentru izolarea de interferen┼úe. Circuitele sunt amplasate ├«n a doua jum─âtate a cutiei, iar cele 3 transformatoare ├«n prima jumatate. De remarcat c─â aceast─â arhitectur─â imprim─â sunetului mai mult─â claritate ┼či acurate┼úe.
4. Sistem de alimentare puternic: amplificatorul de putere folose┼čte 2 transformatoare mari pentru a furniza energie celor 2 canale st├ónga ┼či dreapta. Preamplificatorul folose┼čte un transformator de tip Toroidal-E, fiecare parte fiind bine separat─â, reduc├óndu-se asfel fenomenul de cross-talk ┼či asigur├ónd totodat─â un fundal mult mai lini┼čtit pentru muzic─â.
5. Selectarea componentelor: Purer 3.8MK folose┼čte numeroase componente de ├«nalt─â calitate, inclusiv tuburi de calitate militar─â, condensatoare Elna, Wima ┼či Solen precum ┼či MKP-uri cu folie de polipropilen─â metalizat─â, tranzistori MOSFET Sanken MJD20/MLE20, 3 tranzistori de mare putere A1215/C2921, cabluri de conectare OFC ┼či terminale Lotus.
6. Intr─ârile balansate ┼či func┼úiile telecomenzii, la zi cu gusturile moderne, des─âv├ór┼česc acest amplificator cu adev─ârat high end.

Specificatii Amplificator Integrat Bada Purer 3.8MK 140W class A

Specificatii Putere nominal├äĂĺ: 2 x 20W (clasa A)/8 ohmi, 2 x 40W (clasa A)/4 ohmi,
2 x 140W (clasa AB)/8 ohmi, 2 x 250W (clasa AB)/4 ohmi
R├äĂĺspuns ├«n frecven├ů┬ú├äĂĺ: 20-30000Hz (-1dB)
S/N: >= 90dB
THD + N: < 0.06%
Intr├äĂĺri standard ├ů┼Şi balansate (3 x RCA placate cu Aur, 1 x XLR)
Telecomand├äĂĺ
Tensiune re├ů┬úea: 220V AC
Dimensiuni: 430mm x 490mm x 210mm
Greutate: 38,50kg
Garan├ů┬úie: 24 luni
Tip Echipament Solid State

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Integrat Bada Purer 3.8MK 140W class A. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare