Amplificator Integrat Bada DC-222 (09 ver.) 98W

  • Amplificator Integrat Bada DC-222 (09 ver.) 98W
  • Amplificator Integrat Bada DC-222 (09 ver.) 98W
  • Amplificator Integrat Bada DC-222 (09 ver.) 98W
1774,50 RON 1410,50 RON
Cantitate:
+
De la: 295.75 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Versiunea 2009 ├«mbun─ât─â┼úit─â a modelelor DC-222 ┼či DC-211BK ├«n ceea ce prive┼čte structura intern─â, cu un aranjament mult mai eficient al componentelor. Traseele circuitelor au fost reproiectate astfel ├«nc├ót s─â aib─â un impact pozitiv ├«n calitatea sunetului. Odat─â cu men┼úinerea caracterului concis al sunetului, dinamicii foarte bune ┼či r─âspunsului rapid la volume realiste, ob┼úinute ├«n DC-211BK, s-a pus accent pe calitatea frecven┼úelor medii care au devenit mult mai fine ┼či mai bogate, conduse superlativ de etajul de putere al amplificatorului.
Stilul designului lui DC-222 (09 ver.) este mai luxos, cu un ┼časiu mai ├«nalt ┼či mai generos dec├ót la versiunea anterioar─â, iar condi┼úiile de ventilare ┼či r─âcire au fost mult ├«mbun─ât─â┼úite.
DC-222 (09 ver.) folose┼čte materiale mai sofisticate, circuite mai eficiente ┼či poten┼úiometre ┼či selectoare mai rezistente. Modific─ârile ┼či punctele forte ale acestui amplificator sunt:
- ┼časiu stilizat nobil din Aluminiu,
- circuit izolat în clasă A pentru funcţiile preamplificatorului,
- potenţiometru RC pt. pierderi extrem de mici în zona frecvenţelor înalte,
- controlul sporit al surselor pentru cre┼čterea transparen┼úei semnalului de intrare,
- reacţie negativă globală zero,
- trasee de semnal ultra scurte ┼či circuit sofisticat de alimentare,
- bun control al puterii, dinamic ┼či rapid, cu medii foarte bune,
- circuit de protec┼úie al incintelor acustice ata┼čate ┼či protec┼úie la scurt-circuit,
- conectori RCA ┼či terminale incinte acustice, placate cu Aur.

Caracteristici generale:

1. Preamplificatorul folose┼čte componente discrete, circuit ├«n clasa A. Are distorsiuni mici ┼či un r─âspuns bun.
2. Circuitul de control tonal din preamplificator folose┼čte atenuare RC cu distorsiuni mici ├«n spectrul frecven┼úelor ├«nalte. Controlul tonal este lin ┼či natural.
3. Poten┼úiometrul de volum folosit este ALPS pentru a reduce pierderile de semnal ┼či distorsiunile, dar ┼či pentru a reduce zgomotul ┼či a ├«mbun─ât─â┼úi claritatea sunetului.
4. Etajul de ie┼čire al amplificatorului de putere nu are reac┼úie negativ─â, elimin├ónd astfel impactul negativ al acesteia asupra ie┼čirilor de boxe ┼či rezult├ónd distorsiuni tranzitorii foarte mici. Etajul de alimentare al amplificatorului este extrem de bine construit, cu interferen┼úe minime, surs─â regulat─â de putere pentru preamplificator ┼či circuit de protec┼úie.
5. Cablajul intern ┼či dispunerea componentelor au fost foarte bine proiectate, asigur├ónd interferen┼úe mutuale minime ├«ntre toate componentele ┼či cea mai scurt─â cale de transmitere a semnalului pentru un sunet cu adev─ârat pur.
6. Circuit de protec┼úie a incintelor acustice ┼či la scurt-circuit.Specificatii Amplificator Integrat Bada DC-222 (09 ver.) 98W

Tip Echipament Solid State

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Integrat Bada DC-222 (09 ver.) 98W. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare