Amplificator Integrat Bada DC-211MK 110W

  • Amplificator Integrat Bada DC-211MK 110W
  • Amplificator Integrat Bada DC-211MK 110W
  • Amplificator Integrat Bada DC-211MK 110W
  • Amplificator Integrat Bada DC-211MK 110W
3094,00 RON
Cantitate:
+
De la: 515.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

DC-211MK este edi┼úia 2012 a modelului DC-211 ┼či ├«ntruchipeaz─â cea mai nou─â versiune ├«n materie de stil hi-fi ┼či ├«mbun─ât─â┼úire a circuitelor electronice. Tubul 6N16B prev─âzut ini┼úial a fost ├«nlocuit ├«n aceast─â serie cu 12AU7, mult mai convenabil ┼či in ceea ce prive┼čte disponibilitatea acestuia din urm─â ca pies─â de schimb! De asemenea, loca┼úia acestuia a fost schimbat─â de la intrarea ├«n preamplificator la ie┼čirea acestuia. Astfel s-a ob┼úinut o combina┼úie hibrid─â ├«n clasa A ├«ntre topologia circuitelor cu tranzistori ┼či cea cu tuburi reu┼čind astfel s─â se reduc─â nivelul capacit─â┼úii de cuplare din etajul tubului cu un sunet mult mai melodios. S-a ob┼úinut ┼či o cre┼čtere a echilibrului tonal ├«ntre frecven┼úele ├«nalte ┼či medii cu un c├ó┼čtig evident ├«n claritatea sunetului.
Amplificatorul de putere final este mai mare dec├ót ├«n varianta standard ┼či folose┼čte acela┼či circuit ca modelul de v├órf 3.8SE pentru a reduce la minim diferen┼úele de faz─â din materialul muzical ┼či pentru o pozi┼úionare mai acurat─â ├«n spa┼úiu a c├ómpului sonor. Componentele ┼či proiectarea circuitelor din DC-211MK au fost alese cu mare grij─â ┼či ajustate timp ├«ndelungat cu material muzical real pentru a aduce la zi ┼či spre delectarea auditoriului, performan┼úa high end ┼či designul de bun gust.

Caracteristici generale:

1. Tranzistorii cu efect de c├ómp din preamplificator precum ┼či circuitul tubului constituie un ansamblu de calitate audiofil─â.
2. Circuit de intrare pre-FET diferen┼úial pentru un r─âspuns larg ├«n frecven┼ú─â, distorsiuni minime ┼či dinamic─â foarte bun─â.
3. Tubul folosit la ie┼čirea preamplificatorului ┼či tranzistorii de ie┼čire dispu┼či ├«ntr-o topologie asimetric─â ├«n clasa A previn distorsiunile de comuta┼úie ┼či ├«ndulcesc sunetul.
4. Folosirea tubului 12AU7 face ca muzica s─â fie foarte permeabil─â ┼či suav─â cu vocile ┼či corzile de-a dreptul fermec─âtoare.
5. Folosirea circuitului 3.8SE în amplificatorul de putere cu 2 perechi de tranzistori Toshiba per canal, de înaltă putere, operând puternic polarizaţi în clasa AB, induce forţa necesară de a conduce curenţi puternici în incinte mari de 4 ohmi.
6. Preamplificatorul ┼či amplificatorul final sunt proiectate s─â ├«mpart─â acelea┼či circuite de amplificare astfel ├«nc├ót semnalul s─â opereze pe calea cea mai scurt─â, cu pierderi minime care se reflect─â ├«ntr-o claritate sporit─â a muzicii.
7. Amplificatorul de putere piloteaz─â curentul at├ót ├«n clasa A c├ót ┼či ├«n clasa AB (la putere mai mare peste 10W), iar combina┼úia A-AB are at├ót avantajul clasei A c├ót ┼či rezolvarea problemelor de r─âcire ├«n clasa AB men┼úin├ónd circuitele ├«n stare stabil─â ┼či fiabil─â.
8. Transformatorul toroidal ├«mpreun─â cu puntea redresoare ┼či regulatorul de tensiune au fost alese astfel ├«nc├ót diferen┼úele de faz─â din materialul muzical s─â fie minime ┼či pozi┼úionarea ├«n spa┼úiu a c├ómpului sonor s─â fie foarte acurat determinat─â.
9. Utilizatorul poate schimba după propria preferinţă timbrul sunetului, în 3 trepte:
- Bypass - f─âr─â modificarea aromei originale a muzicii, timbrul ┼či bass-ul r─âm├ón nemodificate,
- Timbru I - ├«n func┼úie ┼či de calitatea ├«nregistr─ârii, tonul este modificat printr-o cre┼čtere a nivelului bass-ului ┼či o ajustare corespunz─âtoare a ├«naltelor,
- Timbru II - pentru o senza┼úie de plenitudine deosebit─â (foarte util pentru ├«nregistr─âri mai slabe), bass-ul cre┼čte ┼či mai tare ├«n amplitudine printr-o ├«mbog─â┼úire cu armonici superioare, cre├ónd senza┼úia foarte realist─â de acolo, f─âr─â a ┼čtirbi cu nimic din timbrul original al muzicii.
10. Protec┼úie complet─â a incintelor acustice ata┼čate, la scurt-circuit ┼či supra-curent prin circuit special de ├«nt├órziere.Specificatii Amplificator Integrat Bada DC-211MK 110W

Tip Echipament Cu Tuburi

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Integrat Bada DC-211MK 110W . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare