Amplificator de Putere Rotel RB 1552 MKII

  • Amplificator de Putere Rotel RB 1552 MKII
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator de Putere Rotel RB 1552 MKII are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
3850,00 RON / Bucata

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Culoare

Cantitate:
+
De la: 641.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

ROTEL RB-1552MKII este un amplificator final de 120W/canal in 8 ohmi clasa A/B, puternic si robust, avand capacitatea sa extraga totul pana la ultima nuanta sonora a oricarui material audio, indifernt de complexitatea acestuia. Atentia „fanatica” la detalii a inginerilor ROTEL a produs o adevarata sinergie, ceea ce inseamna ca rezultatul obtinut este superior sumei partilor din care este compus. Aceasta abordare cei de la ROTEL o numesc Balanced Design Concept, adoptat de acestia de peste 50 de ani . Constructia amplificatorului RB-1552MKII este una care asigura performante audio maxime. Transformatorul de alimentare este unul toroidal supradimensionat, iar cele doua canale left si right sunt dotate cu rectificatoare independente, ceea ce este in esenta o constructie specifica amplificatoarelor monobloc. Condensatorii utilizati sunt de tip “slit-foil” care asigura rezerve uriase de energie pentru exploziile de dinamica avand o reactie extrem de rapida. Este dotat atat cu intrari balansate XLR ca si cu cele nebalansate RCA.


ROTEL RB­1552MKII este un amplificator final de 120W/canal in 8 ohmi clasa AB , puternic si robust, avand capacitatea sa extraga totul pana la ultima nuanta sonora a oricarui material audio, indifernt de complexitatea acestuia.

Atentia „obsesiva la detalii a inginerilor ROTEL a produs o adevarata sinergie, ceea ce inseamna ca rezultatul obtinut este superior sumei partilor din care este compus.

Aceasta abordare, cei de la ROTEL o numesc Balanced Design Concept, adoptat de acestia de peste 50 de ani .


Constructia amplificatorului RB­1552MKII este una care asigura performante audio maxime. Transformatorul de alimentare este unul toroidal supradimensionat, iar cele doua canale left si right sunt dotate cu rectificatoare independente, ceea ce este in esenta o constructie specifica amplificatoarelor monobloc.

Condensatorii utilizati sunt de tip slit­foil care asigura rezerve uriase de energie pentru exploziile de dinamica avand o reactie extrem de rapida. Este dotat atat cu intrari balansate XLR ca si cu cele nebalansate RCA.Power Configurations 2 x 120 watts
(20Hz-20kHz, <0.03%, 8 Ohms)
Watts/Channel 120 watts, all channels driven,
8 ohm load, 20-20kHz
THD (20-20,000Hz) 8 Ohms,
all channels driven
< 0.03%
IM Distortion < 0.03%
Damping Factor (8 Ohms) 500
Input Impedance / Sensitivity
Unbalanced
Balanced
12k Ohms/1.5 volt
50k Ohms/2.5 volt
Frequency Response (+/-1dB) 4 - 100kHz (+0.5dB, -3dB)
S/N Ratio (IHF A) 120dB
Power Consumption 400 watts
Dimensions (W x H x D) mm 431 x 144 x 340 mm
Dimensions (W x H x D) in 17 x 5.25 x 13.4 in
Front Panel Height 3 U (5.25”)
Shipping Weight 31.6 lbs.


Specificatii Amplificator de Putere Rotel RB 1552 MKII

Tip Echipament Putere Stereo

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de Putere Rotel RB 1552 MKII. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare