Amplificator de Putere Aurum M8

  • Amplificator de Putere Aurum M8
  • Amplificator de Putere Aurum M8
  • Amplificator de Putere Aurum M8
13299,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 2216.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Celebra pentru incintele acustice high end, firma germana Aurum a decis anul acesta sa inceapa productia unor amplificatoare, CD playere, preamplificatoare de cea mai inalta clasa audiofila, in aceeasi linie de performanta cu boxele Aurum.

M8 este un amplificator de putere, cu sunet detaliat, transparent, si foarte muzical. In acelasi timp ofera o putere si usurinta in control, cu un dinamism si rafinament unic in clasa lui. Pana si cele mai sofisticate incinte acustice isi vor gasi perechea potrivita in M8, in special datorita posibilitatii de a fi folosit ca mono power.

Pe partea de alimentare, M8 foloseste filtre, transformator toroidal special proiectat, si circuite discrete. Cele doua canale de amplificare sunt complet independente, reducand interferentele ce pot aparea intre canale. Procesarea semnalului este complet balansata, muzica ramanand nealterata de interactiuni externe si distorsiuni provenite de la alte echipamente.

Specificatii Amplificator de Putere Aurum M8

Specificatii Output power at 8 ohms: 2x 120W / 1x 240W
Output power at 4 ohms: 2x 200W / 1x 350W
Input sensitivity by 1W at 8 ohms: -26 dBV at 4 Ohm
Frequency response: 1Hz-110kHz(-3dB)
Harmonic distortion: less than 0.03%
Noise ratio 85dB
Inputs 2x Cinch R/L, 1x XLR balanced R/L
Dimension (wxhxd) 453 x 130 x 345 mm
Finisaj: negru / negru cu furnir lateral
Greutate 13,79kg
Tip Echipament Putere Stereo

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de Putere Aurum M8. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare