Amplifcator de Putere Xindak MS-3 push/pull

  • Amplifcator de Putere Xindak MS-3 push/pull
7794,15 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 1299.03 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Lămpi: KT88, 12AX7, 12AT7, ZS3P
Răspuns în frecvenţă:
10-30000Hz +/- 1dB (4/8ohmi)
Putere (RMS): 60W x 2
THD: < 3% (60W)
Impedanţa incinte: 4-8 ohmi
Raport S/N: > 90dB
Impedanţa intrare: 50kohmi (1000Hz)
Dimensiuni: 350mm*227mm*270mm
Garanţie: 24 luni (6 luni pentru tuburi)
Greutate: 14kg

PRETUL ESTE PE BUCATA

Specificatii Amplifcator de Putere Xindak MS-3 push/pull

Tip Echipament Putere Monoblock

Xindak - Din China, cu dragoste

In ultimii ani, cativa dintre polii puterii globale din industria Hi-Fi par sa se fi mutat in China, din motive evidente. Piata e in expansiune, costurile de productie mici, iar fabricile din zona au ajuns la un excelent nivel tehnologic si de resurse umane. Unul dintre numele care au devenit deja faimoase din randul producatorilor chinezi este Xindak. Avand avantajul unei mosteniri tehnice impresionante (fosta fabrica Xinda Audio, din anii 1980), Chengdu XINDAK Electronics este acum liderul producatorilor chinezi cu marci proprii si propune o multime de produse excelente la preturi pe care si le poate permite oricine.

Avand in portofoliu brandurile Xindak, Audreal si Soundbright, precum si o lista de repere pentru toate subdomeniile industriei (boxe, amplificatoare, cabluri, playere, accesorii etc), Xindak a devenit in ultimii ani foarte cunoscut si apreciat in intreaga lume, mai ales pentru produse extrem de oneste, cu caracteristici sonore impresionante si preturi foarte accesibile. Mai mult decat atat, preocuparea pentru design este prioritara la Xindak, astfel ca produsele lor (cu o mentiune speciala pentru amplificatoarele pe lampi) arata (si suna) precum unele de multe ori mai scumpe de la marci celebre. Una dintre cele mai bune alegeri pentru cei care nu sunt dependenti de notorietatea brandului ci doar de prestatia sonora a componentei/sistemului. 

Nu sunt recenzii pentru Amplifcator de Putere Xindak MS-3 push/pull . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare